Bodypump set

Bij Studion kun je terecht voor het unieke Les Mills bodypump concept. Alle bodypump materialen zoals barbells, schijven, opbergrekken en volledige sets zijn beschikbaar in onze webshop.

Ons bodypump materiaal is altijd van top kwaliteit zoals we gewend zijn van Les Mills, een merk dat haar naam meer dan verdiend heeft in de fitness wereld.

Projecten

Casenaam in te vullen

Producten

Productnamen in te vullen

Kwalitatief bodypump materiaal: maak jouw les tot een succes

Jouw club kan jarenlang profiteren van de bodypump sets. De bodypump producten zijn kwalitatief hoogstaand. Daarnaast blijven de lessen altijd vernieuwend met deze materialen. En wanneer de muziek en choreografie een aantal keer per jaar worden vernieuwd, zal het voor de clubleden altijd uitdagend blijven.

In onze webshop vind je het gehele segment aan bodypump materiaal van Les Mills. Van volledige sets tot schijven maar natuurlijk ook mooie opbergmogelijkheden.

Bekijk ons Les Mills segment in de webshop voor alle bodypump sets.

 

Een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen

Bij het wereldwijd bekende concept van Les Mills wordt uiteraard gebruik gemaakt van de bodypump barbell. Bodypump is een workout die doorgaans 60 minuten duurt waarbij alle spiergroepen uitgedaagd worden. Tijdens de training worden krachtoefeningen gedaan zoals squats, presses, lifts en curls. En dat allemaal tijdens een gezellige groepstraining met een goede warming-up en cooling-down.

Iedereen in de zaal maakt gebruik van een eigen bodypump set en kan zelf zijn of haar gewicht keuze bepalen. Tijdens deze groepslessen wordt er gave les neergezet die altijd vernieuwend is met muziek en choreografie. Met bodypump kom je snel in vorm.
 

Start met je bodypump-training

Wil jij ook starten met deze uitdagende lessen volgens het Les Mills programma? Bodypump materiaal is gemakkelijk te bestellen via de webshop. Wil je meer informatie over hoe jij jouw lessen met de bodypump barbell in kan richten? Onze experts staan voor je klaar.
 

Making fitness professionals successful

Fitness studio op maat

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Persoonlijk kennismaken

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Left Menu Icon