Oplossingen

 

Van vloeroplossingen, tot aankleding van de wanden en de ruimte. Studion biedt concepten aan voor de verschillende soorten clubs met de daarbij passende verschillende zones.

Bij Studion leveren we totaaloplossingen voor de inrichting van jouw sportschool waarbij maatwerk centraal staat.

Groepsfitness

Wij kunnen jou helpen om jouw groepsfitness strategie nog slimmer aan te pakken.

Elke seconde van de dag zijn er wel ergens op de wereld duizenden mensen bezig met een groepsfitnessles. Het combineren van geweldige muziek, wetenschap en top kwaliteit materiaal zorgt ervoor dat leden zeker zijn van resultaat. Het begint allemaal bij innovatie, dit zie je terug in het Les Mills SMART TECH equipment en andere innoverende producten in het assortiment van Studion.

Personal Training

Wij geven jou graag advies op maat.

Een kundige Personal Trainer helpt je bij het realiseren van een duurzaam trainingsresultaat door middel van persoonlijke commitment, deskundigheid, passie én het juiste materiaal.

Studion is al jarenlang specialist op het gebied van Personal Training producten en voorziet in de groeiende vraag naar Personal Training producten van goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Functional Training

Onze experts adviseren je graag over de ultieme functional training voor jouw club.

Functional training is en blijft voorlopig een van de grootste trends binnen fitness. Functional training is voor iedereen op iedere moment van de dag. Veel calorieën verbanden en werken aan kracht, conditie en spieruithoudingsvermogen van beginnende tot gevorderde sporters op jouw club.

Fitness becomes fun!

De functional training experience van clubleden optimaliseren is één van de ambities van Studion.

Indoor Cycling

Wij adviseren jou graag over hoe je de ultieme cycle experience kan creëren op jouw club.

Indoor cycling is al jaren erg populair! Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van indoor cycling. Deelnemers verbanden een hoop calorieën, verbranden vet en bouwen spiermassa op. Ook is indoor cycling niet blessuregevoelig, omdat de belasting op de gewrichten minimaal is.

Naast de ultieme indoor cycle is het heel belangrijk om een indoor cycling zaal te creëren waar leden kunnen genieten van de ultieme workout experience. Vloerbedekking, kleuren, wall designs, marketing materialen, patronen en vormen kunnen allemaal gebruikt worden om een heerlijk gevoel van energie en beweging tot stand te brengen.

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak

Een vrijblijvend advies. Zonder verplichtingen.

Persoonlijk kennismaken

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Left Menu Icon