BODY BIKE: your bike your ride

In 1990 is BODY BIKE begonnen met de zoektocht naar de ultieme indoor cycle. In de fabriek van BODY BIKE, in het noorden van Denemarken, draait alles om de ultieme bike.

No-nonsense, elegant, first class zijn de sleutelwoorden voor de Scandinavische designtraditie én voor de BODY BIKE. Naast de diverse bikes biedt BODY BIKE ook hoogwaardige accessoires zoals zadels en pedalen.

Indoor cycles

De indoor fietsen worden vaak dag in dag uit, jaar in jaar uit gebruikt en worden blootgesteld aan zweet, vuil en stof. Geen probleem voor de BODY BIKE; die stevig, eenvoudig, duurzaam en weinig onderhoud nodig heeft. Zijn eenvoudige uiterlijk is niet alleen een blikvanger het maakt de bikes sterk en zorgt ervoor dat hij een lange levensduur heeft.

Imagine the perfect ride…

 

Een unieke editie van de BODY BIKE Classic. Met prachtig design in een beperkte oplage. Ontdek het zelf!

De BODY BIKE Connect is een geavanceerde indoor cycle met een ingebouwde sensor die de indoor cycling prestaties van de gebruiker meet.

Producten

Producten die wij gebruiken en verkopen

De meest innovatieve indoor cycle ter wereld. Voorzien van de laatste technologie en maakt wattage training en RPM mogelijk en meetbaar.

De BODY BIKE Supreme is een volledig gesloten fiets met een cover over de crank en het vliegwiel. Een combinatie van functionaliteit en topkwaliteit!

Wat maakt BODY BIKE SMART de beste indoor cycle? Oog voor detail: er zijn geen zwakke plekken.

De BODY BIKE Classic is een pure, tijdloze klassieker die eenvoud en elegantie combineert met functionaliteit en topkwaliteit.

Persoonlijk kennismaken

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Left Menu Icon