Fitness materiaal kopen

Goed fitness materiaal kopen kan best een challenge zijn. Want hoe richt je nu precies een Functional Training Area in? Of wat dacht je van een spinningzaal inrichten? Lees hier meer over de professionele fitnessoplossingen van Studion.

Een goede inrichting van een trainingsruimte of zelfs een hele studio vereist aandacht en maatwerk. Dat is precies waar wij jou bij kunnen helpen.

Projecten

Casenaam in te vullen

Producten

Productnamen in te vullen

Een passend aanbod maatwerk fitness oplossingen

Naast een stijlvolle inrichting van een ruimte is natuurlijk het fitness materiaal dat hier beschikbaar word gesteld voor de leden essentieel. Fitness materiaal kopen kan gemakkelijk online vanuit onze webshop. Wij bieden diverse losse apparaten en toebehoren voor verschillende type trainingen.

Met de topmerken als BODY BIKE, Les Mills, Escape en TriggerPoint maken wij de inrichting van jouw personal training studio of functional training area compleet. Wij bieden complete maatwerk oplossingen voor de inrichting van de volgende fitnessclubs en fitnesszones:

 

De fitnessconcepten zijn zeer divers en het is dan ook logisch dat je je hier goed op wilt oriënteren. Op onze blog lees je alles over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot welke fitness materialen er te koop zijn en de inrichting van trainingsruimten.

Wil je weten welke fitnessconcepten bij jouw uitdaging passen? Kom eens langs op een van onze kennismakingsdagen en ontdek hoe jij de ultieme fitness ervaring creëert in jouw club.

Toch liever alvast persoonlijk advies? Vraag een adviesgesprek aan. Wij maken graag een persoonlijk plan om uw doelstelling te realiseren.
 

Aan het juiste adres bij Studion

Wij begeleiden je graag bij het juiste fitness materiaal kopen. Wij zorgen ervoor dat jouw spinningzaal of functionele trainingsruimte wordt ingericht met een passende stijl en professionele fitness materialen.

Bekijk alvast een aantal voorbeelden van eerder gerealiseerde projecten. Of klik eens rond in onze webshop.

 

Making fitness professionals successful

Fitness studio op maat

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Persoonlijk kennismaken

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Left Menu Icon