Fitness inrichting

Complete maatwerk totaaloplossingen

Wij richten jouw nieuwe sportschool in of herinrichten een fitnessruimte op een manier die bij jouw club en doelstellingen past. Van vloeroplossingen tot aankleding van de wanden en ruimte.

Bij Studion leveren we totaaloplossingen voor jouw fitness inrichting waarbij maatwerk centraal staat.

Projecten

Casenaam in te vullen

Producten

Productnamen in te vullen

Laat jouw fitnessruimte inrichten door Studion

Binnen onze pakketten maken wij gebruik van hoogstaande merken om voor iedere klant een passende oplossing te bieden.

In onze webshop vind je de producten van de volgende merken:

Onze producten worden uitgebreid getest binnen ons netwerk van fitnessprofessionals. Zo zorgen wij voor een innovatief en up-to-date productassortiment om op de laatste ontwikkelingen en trends binnen de fitness branche in te spelen. Wij bieden creatieve oplossingen voor de inrichting van jouw sportschool of personal training studio.

Wij helpen je graag bij het opstellen van een goed concept dat aansluit bij jouw wensen. Met een goede fitness inrichting van jouw ruimte kun je meer uit de groepslessen halen. De fitness materialen die wij in onze totaaloplossingen gebruiken zijn ook los verkrijgbaar in de webshop.

Een sportschool inrichten is geheel afhankelijk van de typen trainingen die gegeven worden. Onze oplossingen voor het stijlvol en efficiënt fitness inrichting zijn onder te verdelen in vier thema’s:

Stijlvolle en efficiënte fitnessruimte

Graag kijken wij samen met jou naar een totaalconcept om jouw sportschool perfect te stijlen en met passende functionele zones in te richten. Bij al onze oplossingen staat maatwerk centraal. Maak kennis en laat een ontwerp maken van jouw nieuwe fitness inrichting.

Wil je een fitnessruimte of gehele sportschool (her)inrichten? Bespreek de mogelijkheden met onze professionals voor een fitness studio op maat.
 

Making fitness professionals successful

Fitness studio op maat

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Persoonlijk kennismaken

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Left Menu Icon