Fitness apparaten kopen

Wanneer je overweegt fitness apparaten te kopen, dan is het goed om te weten dat Studion je graag helpt. Uiteraard adviseren wij graag over welke apparaten en toestellen heel erg geschikt zijn. Hiernaast adviseren we graag over welke aanpak in jouw sportschool goed is voor jouw omzet en business.

We gaan hierbij verder dan alleen het kunnen kopen van topkwaliteit fitness apparaten, we helpen ook bij het inrichten van de volledige ruimte, van vloer tot accessoire, van apparaat tot trainingsapp.

Klik hieronder voor onze webshop met onder andere fitness apparaten:

Projecten

Fitness apparaten kopen? Bij Studion ben je aan het juiste adres

Producten

Fitness accessoires voor professionele ruimten? Studion levert top kwaliteit.

Inrichting fitnessclubs en functionele zones

Het inrichten van een fitness studio vereist kennis van trainingsmethoden. Daarnaast is het belangrijk voor ogen te hebben welk type trainingen je gaat geven. Op materieel gebied begint het natuurlijk bij fitness apparaten kopen. Voor welke sportschool apparaten kun je bij Studion terecht?

Wij bieden diverse oplossingen voor de inrichting van fitness studio’s en sportscholen:

 

Check ook ons blog om succesverhalen te lezen van fitness clubs die met FunXtion zijn gestart.

Bij Studion hebben wij diverse collectie fitness apparaten van de beste merken. In onze webshop hebben we zowel fitness apparaten te koop als diverse attributen en toebehoren. Denk aan crossfit materialen, spinningbikes en  . Ons productassortiment bestaat uit kwaliteitsproducten van topmerken:

  • BODY BIKE
  • Les Mills
  • TriggerPoint
  • ViPR
  • TRX

    Een praktisch ingerichte sportschool met de juiste apparaten: dat is essentieel. Een look en feel die bij jou als fitness professional past is zeker niet minder belangrijk.  We helpen je graag bij de inrichting van jouw huidige sportschool of het ontwerpen van een geheel nieuwe ruimte.
    Bekijk eens onze gerealiseerde projecten of laat een ontwerp maken door onze experts. 

Jouw fitness studio: geheel op maat

Wil je meer informatie over fitness apparaten kopen? Wij maken graag kennis met je en brengen jouw wensen voor de inrichting van de sportschool in kaart.

Heb je al een mooie fitness studio maar ben je op zoek naar extra apparaten of de nieuwste tools? Bekijk dan eens onze webshop hier kun je gemakkelijk fitness apparaten kopen en vind je altijd de laatste trends.

 

Making fitness professionals successful

Fitness studio op maat

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Persoonlijk kennismaken

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Left Menu Icon