Crossfit materiaal

Crossfit: een sport die anders is dan andere sporten. Tijdens een crossfittraining komt je groep er pas echt achter hoe fit ze zijn.

Studion is dé partner wanneer het op crossfit materiaal aankomt. Bekijk onze webshop om te zien welke producten wij aanbieden.

Projecten

Casenaam in te vullen

Producten

Productnamen in te vullen

Crossfit: een diverse training voor iedereen

De intensiteit van een crossfittraining is heel hoog. Dit is dus de training bij uitstek die ervoor gaat zorgen dat je groep stuk is aan het einde. Het fijne aan het geven van een crossfittraining is dat je veel kunt variëren.

Elke crossfittraining is weer anders. De oefeningen tijdens zo’n training variëren enorm, denk aan: squatten, burpees en push-ups. Maar ook roeien, hardlopen, touwspringen en hangen aan ringen horen bij een crossfittraining. Heel divers dus. Je groep bouwt zowel conditie als kracht op, allemaal in een hoog tempo.

 

Wil je meer variatie aanbrengen binnen een crossfit les? Check de blog!

Een crossfit training verschilt van een bootcamp training doordat het binnen is. Omdat elke crossfittraining weer anders is heb je diverse crossfit materiaal nodig. Je doet namelijk van alles in een trainingssessie. Crossfit materiaal dat je onder andere kunt gebruiken:

  • Barbells
  • Halters met schijven
  • Ringen
  • Kettlebells
  • Touwen
  • Box jumps
  • Springtouwen

Benieuwd naar al het crossfit materiaal? Bekijk ze in onze webshop.
 

Laat je ruimte inrichten door Studion

Zo’n crossfittraining is hartstikke divers. En voor iedereen geschikt. Van jong tot oud en van sportief tot minder sportief. Crossfrit trainingen zijn doorgaans in groepsverband in een indoorruimte. We begrijpen dat het inrichten van een crossfitruimte lastig kan zijn.

Waar laat je het crossfit materiaal, zodat er ook nog genoeg ruimte overblijft om de burpees en de squats te doen met de groep? Studion helpt je bij de inrichting van de crossfitruimte. Je kunt bij ons je eigen ruimte laten inrichten, met al onze spullen.

Making fitness professionals successful

Fitness studio op maat

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Persoonlijk kennismaken

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Left Menu Icon