Crossfit materiaal kopen

Crossfit materialen kopen? Denk je aan halters, Kettlebells, touwen, etc.? Dan moet je bij Studion Fitness zijn. Wij kunnen je helpen met het inrichten van je ruimte, jouw Crossfit-trainingsprogramma’s tot en met support bij het werven van klanten.

Lees hieronder meer over Crossfit of bezoek onze website voor het kopen van crossfit materialen.

Projecten

Casenaam in te vullen

Producten

Productnamen in te vullen

Crossfit materialen kopen: laat je voorzien van advies

Natuurlijk, wanneer je exact weet welke materialen je nodig hebt, dan zoek je jouw artikelen op en bestel je ze direct. Hardlopen, touwspringen, gewichtheffen, welk crossfit-onderdeel dan ook, wij hebben de juiste en de beste materialen.

Wanneer je het interessant vindt om advies te krijgen over de beste manieren zijn om klanten te werven voor jouw sportschool, of over een super professionele en super praktische inrichting van je fitnessruimte, neem dan contact met ons op.

Een crossfit training verschilt van een bootcamp training doordat het binnen is. Omdat elke crossfittraining weer anders is heb je diverse crossfit materiaal nodig. Je doet namelijk van alles in een trainingssessie. Crossfit materiaal dat je onder andere kunt gebruiken:

  • Barbells
  • Halters met schijven
  • Ringen
  • Kettlebells
  • Touwen
  • Box jumps
  • Springtouwen

Benieuwd naar al het crossfit materiaal? Bekijk ze in onze webshop.
 

Laat je ruimte inrichten door Studion

Zo’n crossfittraining is hartstikke divers. En voor iedereen geschikt. Van jong tot oud en van sportief tot minder sportief. Crossfrit trainingen zijn doorgaans in groepsverband in een indoorruimte. We begrijpen dat het inrichten van een crossfitruimte lastig kan zijn.

Waar laat je het crossfit materiaal, zodat er ook nog genoeg ruimte overblijft om de burpees en de squats te doen met de groep? Studion helpt je bij de inrichting van de crossfitruimte. Je kunt bij ons je eigen ruimte laten inrichten, met al onze spullen.

Making fitness professionals successful

Fitness studio op maat

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Persoonlijk kennismaken

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Left Menu Icon