Bootcamp materialen

Bootcampen is hartstikke populair en dat is niet voor niets. In een training worden zowel de spiergroepen als het uithoudingsvermogen aangesproken. Van intervaltrainingen tot krachtoefeningen en van circuittraining tot uithoudingsoefeningen.

Ben je op zoek naar materialen voor je bootcamptraining? Dan zit je bij Studion Fitness goed. Wij hebben diverse producten in onze webshop.

Projecten

Casenaam in te vullen

Producten

Productnamen in te vullen

Bootcamp materialen van A tot Z bij Studion

Welke bootcamp materialen je nodig hebt voor een goede training verschilt. Ga met je groep bijvoorbeeld aan de slag met kettlebells. Deze kunnen eigenlijk niet ontbreken in je bootcamptraining. Doe kettlebell swings of kettlebell push presses. Of laat je groep squatoefeningen doen en motiveer ze om tot het uiterste te gaan.

Een klassieker onder de bootcamp materialen: de battlerope. Laat de groep golfbewegingen maken met het touw en zorg er zo voor dat hun corestability beter wordt. Daarnaast is deze oefening heel goed voor het uithoudingsvermogen. Bekijk de battlerope in onze webshop.

Naast een outdoor bootcamptraining kun je natuurlijk ook je fitnessruimte inrichten voor een indoor bootcamptraining. Wij van Studion helpen je graag met het inrichten van jouw ruimte met de juiste bootcamp materialen.

Wij bieden producten aan van diverse merken, waaronder LesMills, Escape en Triggerpoint. Deze merken staan voor kwaliteit. Ons productassortiment is heel breed: van een goedkoper segment tot iets duurder en van felle kleuren tot neutraal.
 

Ruimte professioneel in laten richten

Wil je een indoor bootcamptraining geven maar weet je niet goed welke bootcamp materialen je moet kopen? Of weet je niet hoe je de ruimte moet inrichten? Bij ons kun je een ontwerp laten maken. Een professioneel oog die met je meekijkt om optimaal gebruik te maken van de ruimte die je hebt.

We bespreken uw wensen, sparren over de mogelijkheden en geven u advies. En dat alles zonder verplichtingen.

Making fitness professionals successful

Fitness studio op maat

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Persoonlijk kennismaken

Sparren over een fitnessoplossing voor u op maat?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.
Zonder verplichtingen

Left Menu Icon