Blog

Performance  | Training | Concepts

Home » Blog

Social media in je fitnessclub

Fitness is een van de meest besproken onderwerpen op sociale media, het trekt miljoenen nieuwe berichten per week aan. Maar hoe kunnen clubs in deze hectiek een trouwe aanhang creëren en nieuwe leden binnenhalen? Sociale media. Iedereen is erbij betrokken, (bijna)...

Lees meer

Escape boxing products: get ready to rumble!

Escape Boxing Handschoenen De Escape Boxing Gloves voor pad- of bagtraining zijn speciaal voor de trainingsomgeving ontworpen en niet voor in de ring. Daarom heeft Escape de reeks Training Gloves en Punch Mitts ontworpen. Deze handschoenen hebben de juiste...

Lees meer

Rock your foam

Heb je weleens fanatieke sporters op een cilindervormig stuk foam zien rollen? Gebruik je zelf ook weleens een foam roller en vraag je je weleens af: “Hoe kan zo’n onschuldig stuk foam zoveel effect hebben?” Of wil je gewoon weten of het werkt? Hier vertellen we je alles over foam rolling!

Lees meer

Zorg voor meer fun in je lessen!

Laten we er niet omheen draaien, workouts kunnen zwaar en saai zijn! Dus waarom zou je ze dan niet zo leuk mogelijk maken voor je leden? De hartslag kan ook verhoogd worden met een eenvoudige warming op die bestaat uit old school spelletjes. Terug naar het schoolplein!

Lees meer

Over de AMMO BOX

Trainingsruimtes worden vaak erg snel rommelig en onoverzichtelijk. Er is vaak geen goede plek om kleine trainingsmaterialen zoals bokshandschoenen en powerbands in op te bergen.

Lees meer
Left Menu Icon