Search

 

Waar bent u naar opzoek?

Advies nodig? Bel +31 (0)416 67 51 01  of mail naar: info@studion.nl

Blog

Performance  | Training | Concepts

Home » Blog

GUN-eX: De high intensity interval training voor iedereen

Goed nieuws, de high-intensity interval training GUN-eX is nu ook in de Benelux! Met GUN-eX kun je binnen no-time een small group trainingsprogramma in de club implementeren. Ook voor personal trainers zijn de materialen zeer geschikt. Voeg een volledige workout toe aan het lesrooster of gebruik de materialen als aanvulling op een bestaande workout.

Lees meer

Alles wat je wilt weten over GUN-eX

Goed nieuws, de high-intensity interval training GUN-eX is nu ook in de Benelux! Met GUN-eX kun je binnen no-time een small group trainingsprogramma in de club implementeren. Ook voor personal trainers zijn de materialen zeer geschikt. Voeg een volledige workout toe aan het lesrooster of gebruik de materialen als aanvulling op een bestaande workout.

Lees meer

About the TIYR.

Ken je de TIYR van Escape al? De TIYR ziet eruit als een autoband, maar dan anders! Hij is zacht en sterk, simpel en innovatief. De TIYR is ook super zwaar, net als de echte autbanden. Een uitdaging voor alle gebruikers, ongeacht hun niveau, door de vier verschillende gewichten en groottes.

Lees meer

De SMARTBAND Extreme voor echte diehards!

Wist je dat de Les Mills SMARTBAND Extreme bij Studion beschikbaar is? De SMARTBAND Extreme heeft, in vergelijking met de SMARTBAND Medium, een verhoogde weerstand voor instructeurs en andere gebruikers, de echte diehards dus! Enkele specificaties: Gemiddelde tot...

Lees meer

PROACTIVE: betaalbare en duurzame fitnessproducten

Soms zoek je als gymeigenaar of personal trainer naar no-nonsense materiaal, wat er goed uitziet en niet kapot gaat. Het moet tegen een stootje kunnen, duurzaam en het moet graag (én vaak) opgeraapt worden door clubleden. Als het dan ook nog betaalbaar moet zijn, dan kom je bij PROACTIVE uit.

Lees meer

Medifit Healthclub in Drunen: “FunXtion is een echte beleving!”

We hebben een bezoekje gebracht aan Medifit Healthclub in Drunen; een prachtige club die onlangs een flinke verbouwing heeft ondergaan. Naast de moderne en warme ontvangstruimte heeft Medifit Drunen de fitnessruimte, yogazaal en indoor cycling studio laten verbouwen om de beleving te optimaliseren, en met resultaat!

Lees meer
Pagina 1 van 212