Een grote keuze aan dumbbells mag niet ontbreken op een professionele fitnessvloer. Studion beschikt over een uitgebreid assortiment dumbbells in alle soorten en maten, waaronder dumbbells van Escape Fitness.

Deze dumbbells zijn onderworpen aan strenge testen en bekroond met een TÜV SÜD-certificering om aan te tonen dat ze tot de beste in hun klasse behoren. TÜV SÜD-certificering wordt toegekend door de TÜV SÜD Groep – een van de grootste onafhankelijke certificeringsorganisaties ter wereld. Zowel Escape als de TÜV SÜD Group hebben veel tijd en geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van een testprogramma voor de kwaliteit van halters. Clubs kunnen erop vertrouwen dat de dumbbells worden vervaardigd volgens de hoogste normen in de fitness branche, waarbij langdurige kwaliteit en veiligheid worden gewaarborgd.

 

OVERZICHT DUMBBELLS VAN ESCAPE

 

Kenmerken Urethaan Dumbbells Octagon Dumbbells Edge Urethaan Dumbbells Classic Steel Dumbbells Classic Urethane Dumbbells
  Gebruik In
krachttraining ruimtes waar duurzaamheid essentieel is
In
clubs waarbij de Dumbbells intensief gebruikt worden, cross training boxes
PT
studio’s, women only clubs, voor minder intensief gebruik
Hotels,
voor minder intensief gebruik in PT studio’s waarbij een mooi design heel
belangrijk is
PT
ruimtes, minder intensief gebruik
  Materiaal Urethaan Voorgevormd SBX rubber Urethaan Staal Voorgevormd
urethaan
  Handvat Geribbeld ergo design
oppervlak
Recht geribbeld handvat Recht geribbeld handvat Recht
handvat van gepolijst staal
Geribbeld
ergo design handvat
  Gewichten 2 – 50 kg (stijging per 2
kg)
2,5 – 50 kg (stijging met
2,5 kg)
1 – 10 kg (stijging met 1
kg)
1
– 10 kg (stijging met 1 kg) of 2 – 20 kg (stijging met 2 kg)
1
– 10 kg
(stijging
met 1 kg)

URETHANE DUMBBELLS

Gemaakt van hoogwaardig urethaan. Deze Dumbbells zijn slijtvast en erg duurzaam. Op kleur gecodeerd.

EDGE URETHAAN DUMBBELLS

De Edge Urethane serie is ontwikkeld volgens de hoogste standaard. De Dumbbells zijn voorzien van gegraveerde nummers en kunnen niet makkelijk wegrollen.

CLASSIC URETHANE DUMBBELLS

De Classic Urethane Dumbbells zijn de meest kosteneffectieve oplossing. Het is een klassieke 1-10 kg dumbbell set en ideaal voor personal training zones en free weight zones.

OCTAGON DUMBBELLS

Een geweldige dumbbell range als je een echt stoere vibe in je club of studio wilt hebben. De Dumbbells hebben een achthoekige vorm en zijn daardoor erg stabiel. Dus ook goed te gebruiken bij andere oefeningen als press-ups.

CLASSIC STEEL DUMBBELLS

De Classic Steel Dumbbell set is ontwikkeld voor clubs en studio’s die het beste van het beste willen op het gebied van functionaliteit, innovatie en stijl.

Wil je inspiratie op het gebied van trainen met dumbbells? Kijk dan hier:

Wil je meer informatie over de dumbbells van Escape? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Studion via telefoonnummer +31 (0)416 67 51 01 of stuur een e-mail aan info@studion.nl.