FORGET SCRAP TYRES, WELCOME TO THE ESCAPE TIYR.

Ken je de TIYR van Escape al? De TIYR ziet eruit als een autoband, maar dan anders! Hij is zacht en sterk, simpel en innovatief. De TIYR is ook super zwaar, net als de echte autbanden. Een uitdaging voor alle gebruikers, ongeacht hun niveau, door de vier verschillende gewichten en groottes.

De TIYR is ontworpen met veiligheid in het achterhoofd. De extra stevige basis zorgt ervoor dat de TIYR niet zal splijten of scheuren tijdens gebruik.

EXPERT TIP.
Stef van Studion: “De TIYR is de beste in zijn soort. Gebruik hem voor bootcamps, PT sessies en om krachttraining aan klanten van verschillende niveaus te geven. Vier verschillende gewichten zorgen ervoor dat al je deelnemers de uitdaging kunnen aangaan. Hier zie je welke oefeningen je met de TIYR kunt doen. Heb je nog vragen? Ik sta je graag te woord!”

 

 

Left Menu Icon